CORONA laat al groepen tot 50 personen toe

Wil je met een groep naar De Sierk komen? Als jullie samen een bubbel vormen, kunnen jullie hier terecht. Momenteel mogen die groepsbubbels maximum 50 personen groot zijn. Specifieke info over corona in De Sierk, kan je lezen bij 'Voor gezinnen'. Heb je nog meer vragen of onzekerheden, bel of mail ons. Samen zoeken we naar een oplossing om jullie Sierkbezoek mogelijk te maken op een leuke en veilige manier. 

Wie

Schoolreizen: We laten schoolreizen toe voor kleuters en kinderen tot en met het 2 de leerjaar.
Andere groepen: Andere groepen met gemengde leeftijden kunnen hier ook terecht. We vragen de oudere kinderen om hun spel aan te passen aan dat van de jongere.

Wanneer

Schoolreizen: Je kan op schoolreis naar De Sierk vanaf 2 weken voor de paasvakantie tot de herfstvakantie. Dus vanaf eind maart, april, mei, juni, september en oktober. Dit kan op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
Andere groepen: Andere groepen kunnen tijdens de paasvakantie, herfstvakantie en zomervakantie elke dag bij ons terecht.

Prijs

  • Als je komt voor een hele dag, kan je toekomen vanaf 9u en vertrekken ten laatste om 17u en kost dit 10 euro per kind.
  • Als je komt voor een halve dag, dan kies je tussen voormiddag (van 9u tot 13u) of namiddag (van 13u tot 17u) en kost dit 8 euro per kind.
  • Schoolreizen: Leerkrachten komen gratis binnen.
  • Andere groepen: Per 15 kinderen komt 1 begeleider gratis binnen.

Reserveren

Voor grote groepen ben je er best snel bij!

 

  • Wij houden de maximumcapaciteit van het park nauwlettend in het oog en overschrijden die nooit. Daarom is het van belang het juiste aantal kinderen door te geven. Wij houden er bij de facturatie rekening mee dat 1 op 10 kinderen kan afwezig zijn. De andere gereserveerde plekjes zullen gefactureerd worden.
  • Voor je je aanvraag doet, kan je bij 'Contact en Reservaties' onze agenda raadplegen en ontdekken of er nog plaats is op de dag waarop jullie willen komen.
  • Schoolreizen: Er kunnen maximum 230 kinderen per dag op schoolreis komen.
  • Andere groepen: Elke dag kunnen 100 kinderen naar De Sierk komen met een groep. De rest van de plek reserveren we voor gezinnen.

Bezoek je De Sierk voor de eerste keer in groep? Op deze pagina vind je meer uitleg over hoe de dag zal verlopen.