Lore Ninclaus

Speelvogel en zaakvoerder Lore Ninclaus is van opleiding kleuterleidster, onderwijzeres en bachelor in de toegepaste klinische psychologie. Een warm onthaal en zorg voor zowel het park als de bezoekers groot en klein zijn haar grote troeven.

Lore Ninclaus van De Sierk

Kristof Gouwy

Bouwer en bedenker Kristof Gouwy is eveneens kleuterleider dus is er in De Sierk heel veel aan de kleinsten gedacht. Deze creatieve duizendpoot wist op een beperkte oppervlakte een heus speelpark te bouwen waar elke vierkante meter benut is.

Kristof Gouwy van De Sierk

Hans Vanwynsberghe

Hans is circusartiest en coördineert circus creatie plaats Las Bobinas. Hij staat in contact met circusartiesten van over de hele wereld en zorgt op die manier voor een afwisselend aanbod aan voorstellingen in De Sierk. 

 

 

Hans Vanwynsberghe

Mieke Reynaert

Moederkloek en sociaal werker Mieke Reynaert is de zon in De Sierk! Ze bedient met een glimlach, troost bij pijntjes en blijft eindeloos doorgaan. Zonder onze Mieke kunnen wij niet leven! 

 

Mieke Reynaert van De Sierk

Onze jobstudenten

Tijdens de Paas- zomer- en herfstvakantie werken jobstudenten bij ons.

Deze zomer vliegen Marie Stasiv (Student), Hendrik Lebon (Quatre au Quai), Simon Wauters (Productontwikkelaar), Hanna Stasiv (Student), Flore Gouwy (Student) en Bram Verstappen (Meermens en leerkracht) er hier in. Samen doen we alles om jullie bezoek zo geestig mogelijk te maken.

Wil je ook als jobstudent aan de slag in De Sierk? Contacteer ons!

Contacteer ons

Jobstudenten De Sierk