Lore Ninclaus

Speelvogel en zaakvoerder Lore Ninclaus is van opleiding kleuterleidster, onderwijzeres en bachelor in de toegepaste klinische psychologie. Een warm onthaal en zorg voor zowel het park als de bezoekers groot en klein zijn haar grote troeven.

Lore

Kristof Gouwy

Bouwer en bedenker Kristof Gouwy is eveneens kleuterleider dus is er in De Sierk heel veel aan de kleinsten gedacht. Deze creatieve duizendpoot wist op een beperkte oppervlakte een heus speelpark te bouwen waar elke vierkante meter benut is.

Simon Wauters

Onze Simon is naast handig met hout, wielen en touwen ook speels, zot en grappig. Simon is onze doe-het-zelver waar we tijdens de winterstop volop kunnen op rekenen. Je kan hem herkennen aan zijn bretellen, zijn klakske en zijn korte broek. Als je hem ziet passeren, geef hem gerust een dik compliment over de bouw van zijn nieuwe terrassen! Geniet ervan, met je snoet in de zon!  

Simon

Hendrik Lebon

Artiest, danser, zanger, performer, workshopgever, entertainer Hendrik Lebon zorgt ervoor dat het altijd feest is in De Sierk! De spekkeboom, snoephappen, de fanfare, allerhande creatieve tussendoortjes verschijnen als Hendrik er is. 

Hendrik

Wouter Wuyts

Matroos bij De Blauwe Schavuit en Oppas Opa Wouter is een vaste constante in De Sierk achter de schermen. Bijstand op praktisch, moreel en creatief vlak nodig? Wouter komt eraan! 

Wouter

Koen Heughebaert

Koen affesseert. Voila, meteen de beste omschrijving. Als hij iets doet, doet hij het goed. En hij doet het rap. Geen tijd voor pauze (tenzij voor een koffietje rond 10u) of kluchtjes. Naast klusser is Koen ook volop kok en groene jongen. En leraar... in een vorig leven. 

Koen

Mieke Reynaert

Moederkloek en sociaal werker Mieke Reynaert is de zon in De Sierk! Ze bedient met een glimlach, troost bij pijntjes en blijft eindeloos doorgaan. Zonder onze Mieke kunnen wij niet leven! 

 

Mieke

Wim Dervaux

Psychiatrisch verpleegkundige en papa van vele komt naast zijn 4/5 job in de jeugdpsychiatrie hier op vrijdag het beste van zichzelf geven. Als je Wim ziet, zie je steevast zijn jongste Dot ook in de buurt. Tenzij ze zichzelf weereens verstopt heeft in de slangenzolder of de leeuwentunnel.... 

Wim

Bram Verstappen

Hij is hier niet veel, hij is hier niet vaak, maar als hij er is, heb je hem zeker gezien en gehoord. Bram is altijd in voor een babbeltje bij de koffie of een parlé door de megafoon of micro. In het gewone leven is meester Bram onderwijzer. En in 't weekend heb je hem misschien al ergens bezig gezien op een podium....?

 

Bram

Onze jobstudenten

Tijdens de Paas- zomer- en herfstvakantie werken jobstudenten bij ons.

Dit jaar vliegen Ise Van De Woestyne, Laurien De Weert (Leerlingen Secundair Onderwijs), Flore Gouwy (Student Dans), Hendrik Lebon (Artiest), Markus Weis (Ingenieur) en Wim Dervaux (Psychiatrisch Verpleegkundige) er hier in. Samen doen we alles om jullie bezoek zo geestig mogelijk te maken.

Wil je ook als jobstudent aan de slag in De Sierk? Contacteer ons!

Contacteer ons

Jobstudenten De Sierk